Προσφορές

Οικονομικότερες Εναλλακτικές Λύσεις καθαρισμού.

Όταν ένας χρωστικός λεκές δεν  δημιουργεί Πρόβλημα Υγείας,  τότε είναι προτιμότερο καθε Χρόνο να παρέχουμε στΑ Χαλιά  Εξειδικευμένη Φροντίδα Συντήρησης , με Επαγγελματική Απορρύπανση, Αναζωογόνηση, Εξυγίανση και Απολύμανση. 

Χάρις στις  Ειδικευμένες Μεθόδους  – που συνεχώς βελτιώνονται – μπορούμε να προσφέρουμε τις  Οικονομικότερες εναλλακτικές λύσεις,  οι οποίες θα συνδέουν την  Εναρμόνιση των Δαπανών  με την  Ποιότητα των Παροχών Υπηρεσιών  Καθαρισμού.

Εξασφαλίστε κέρδος :   Μια προσπάθεια με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των υγιεινών συνθηκών για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με ένα κίνητρο για τους καταναλωτές που δεν είναι διατεθειμένοι να προάγουν την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν.

Με την ανάληψη δράσης, μέσω του προγράμματος Απολυμαντικού Έργου Οικονομίας, προσφέρουμε Οικονομικές λύσεις για την Προαγωγή της Καθαριότητας και  Προστασίας της Υγιεινής  , με Ειδικά Προγράμματα Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας για εσωτερικούς χώρους.

Τα κίνητρα  που σας έχουμε εξασφαλίσει βοηθούν στην προάσπιση της Υγιεινής του εσωτερικού περιβάλλοντος,  διότι με τις Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές  Καθαρισμού -Απορρύπανση, Αναζωογόνηση, (Green-απολύμανσης) συνδυάζονται την Bio-Εξυγίανση  , μαζί με την  Μικροβιολογικό & Βακτηριακή Bio-Απολύμανση  στα υπνοδωμάτια, αναβαθμίζοντας τα σε  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”.  ( Πράσινα και καθαρά δωμάτια ).   

Ένα Πρόγραμμα βελτίωσης των συνθηκών, για προστασία της Υγείας, στους εσωτερικούς χώρους.

  Κερδίστε ένα Διπλό Ανταποδοτικό Όφελος: 

1) α) Την  ‘‘περιβαλλοντολογική απολύμανση κατά όγκο »-Bio Εξυγίανση , με νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο”,  β) υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με επαγγελματικές εφαρμογές απολύμανσης κατά όγκο  (Room Disinfection Unit)αλλά και (Room Unit Bio-Decontamination) με την εφαρμογή της  μεθόδου BiOzone και την χρήση του Ozone (όζοντος O 3) στον αέρα κατά όγκο, ως εναλλακτική τεχνολογία ελέγχου μικροοργανισμών, μυκοτοξίνων φυτοτοξινών, παθογόνων ιών, επιβλαβή βακτήρια, μια άκρος  φιλική μέθοδος προς τις ανάγκες των ανθρώπων αλλά και του περιβάλλοντος, για ένα ποιοτικά άρτιο αποτέλεσμα στα πρότυπα του ”Απόλυτα Καθαρού ” των εσωτερικών χώρων.

2) Ανταποδοτικά Οφέλη  από τα προγράμματα του Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω –  Εξοικονομώ, αλλά και για την Απορρύπανση με Αναζωογόνηση, Εξυγίανση και Απολύμανση των χαλιών στο χώρο σας. * (εντός λεκανοπεδίου Αττικής)

3) Ρωτήστε πως θα Κερδίστε τα Ανταποδοτικά Όφέλη  !!!

Για σας που έχετε μηχανήματα καθαρισμού στρωμάτων (π.χ Kirby), ρωτήστε μας πως μπορείτε να  Κερδίστε τα Ανταποδοτικά Όφέλη, από τις εφαρμογές Bio-Mattress Cleaning με το “Ανέγγιχτο πλύσιμο”, όπου αφαιρούνται επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα», συγχρόνως δε με την εφαρμογή των εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ απολυμαντικών, εξασφαλίζουν μικροβιολογική & βακτηριακή απολύμανση, εξουδετερώνοντας παθογόνα μικρόβια, βακτηρία, ιούς, ζύμες και μύκητες, καθυστερώντας έτσι την εκ νέου επιμόλυνση.

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σε όλα τα προγράμματα τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, με βάση πάντα την εναρμόνιση των δαπανών με την εξασφάλιση της παροχής ποιοτικής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, με υψηλότερη προστιθέμενη αξία.

Προσοχή:  Ενεργή συμβολή σε παρόμοιες παροχές μπορεί να έχουν όλοι, από την συμμετοχή της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, συλλογών, σωματείων, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κλπ.

Επενδύουμε στην  Συμβουλευτική Ενημέρωση  σας στο Τηλ. 2104829839, 6932245887 

Άρθρα

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;

Περιβάλλον Υπνοδωματιο …

Η επικίνδυνη επανεμφάνιση της αφρικανικής σκόνης.

Προκλήσεις αποτελεσματικότητας στην περιορισμό της εσωτερικής ρύπανσης.

Η Μουχλά προσελκύει τα παπαγάλους ακάρεα στα σπίτια μας.

Ptinidae: Τα έντομα άγχηγα

Pillbugs και Σώμα σφάλματα οι “ενοχλητικοί μετανάστες” στα σπίτια μας.

Αντιμετωπίζοντας την άκαρι της ψωρας σε μια σύγχρονη κοινωνία

Οι “10 μισές αλήθειες” για την εξυπηρέτηση της φτηνής καθαριότητας.

Έντομα Υφασμάτων

Επέλαση … κοριών σε όλα τα “κοινωνικά επίπεδα”.

Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.

Μήπως γίνεται «ανεκφραστή χρήση» βιοκτόνων στα σπίτια μας;

Βιο – κτόνος στο σπίτι μας; .

Η Διαφορετικότητα των Φιλοπεριβαλλοντικών Πρακτικών και Μέτρων στους Εσωτερικούς Χώρους.

Οι επιστήμονες πρέπει να παραμένουν στην Ελλάδα.

Comments are closed.