Καριέρα

Natoural Cleaning : Αναζητούνται Νέοι -Νέες Επιστήμονες Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος

● Η Φιλοσοφία των Προγραμμάτων του Green Services της Natoural Cleaning, δίνει την δυνατότητα σε Νέους -Νέες Επιστήμονες, μέσα από Καινοτόμες Προτάσεις με Ευκαιρίες Καριέρας για όλους, να αναπτυχθούν Συνεργασίες Περιβαλλοντολογικού και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, στους  Εσωτερικούς Χώρους.

● Η Klintec με την 30χρονη εμπειρία στις Bio-εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων , εξακολουθεί να προσφέρει ενημέρωση, ώστε με την αξιοποίηση της πείρα και τις ανεκτίμητης αξίας γνώσεις, από τις παραδοσιακές τεχνικές με την λεπτομερή επεξεργασία, έως και τα πλέον εξειδικευμένα συστήματα καθαρισμού για μια Ασφαλή Φροντίδα των εσωτερικών χώρων.

● Αναπτύσσει και υποστηρίζει τα προγράμματα ενημέρωσης του GreenAndClean, με Αποδεκτές Επιστήμονες (Επόπτες Δημόσιας Υγείας – Υγιεινολόγους , Τεχνολόγους Περιβάλλοντος, και Οικολογίας, Περιβαλλοντικής Φυσικής, Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης – Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, Χημικούς, Γεωπόνους –Τεχνολόγοι  Γεωπόνοι, κλπ)., που να αναζητούν ”κάτι το διαφορετικό’’, σε Νέους τομείς που συνδέονται στενά με την Πράσινη ζήτηση.

● Αυτό γιατί οι Νέοι Επιστήμονες αρχίζουν βλέπουν Νέους Τομείς, σε μια Αναδυόμενη Επιχειρηματική Δραστηριότητα, με Καινοτόμα Πεδία που δεν έχουν ακόμη αναδειχθεί, για υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες στον τομέα των Bio-εφαρμογών Διαχείρισης των Εσωτερικών Χώρων.

● ‘‘Επενδύουμε σε Ανθρώπινο Δυναμικό’’ μέσα από την  επιχειρηματική συνεργασία της Διαφορετικότητας , για την Διάγνωση της Διαχείρισης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος, έχοντας την Υποστήριξη όλων των τμημάτων της Klintec

● Απαραίτητα Προσόντα: Νέοι -Νέες από 25 ετών, με Φιλοδοξίες και Οργανωτικές ικανότητες, υπευθυνότητα και συνέπεια Ομαδικό Πνεύμα Συνεργασίας, με Βασικές Αρχές στην Επιχειρηματική Ηθική απέναντι στους επαγγελματίες και το καταναλωτικό κοινό, διάθεση για συνεργασία και Αυτοκίνητο.

●  Πληροφορίες για τα προγράμματα ενημέρωσης του GreenAndClean με μπορείτε να έχετε με ένα email στο info@greenservices.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

ΗΜΕΡΙΔΑ :ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης, ως Ξεδίπλωμα Ταλέντων, Κόντρα στην Ανεργία.

Νέες θέσεις συνεργασίας με Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας για Νέους Επιστήμονες Πανελλαδικά.

Οι Επιστήμονες πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Healthy Living: Νέας Γενιάς Καινοτόμα Επιχειρηματικά Προγράμματα.

Πηγή :http://cleaningnews.gr/?page_id=74

 

Comments are closed.