Greenest

Greenest: Μια Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή.

Η Φιλοσοφία του Προγράμματος Greenest  έχει ταυτόχρονα συνδέσει  την θετική ανάπτυξη των πολλαπλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, φιλικών προς το περιβάλλον, με την αξιολόγηση των πιο οικονομικών αλλά και ποιοτικών υπηρεσιών καθαρισμού.

Με  αναβαθμισμένεςτις καινοτόμες υπηρεσίες  Bio-εφαρμογων Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων , συμβάλει ενεργά στις λύσεις των προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθαριότητα,  αφού έχει υιοθετήσει εναλλακτικές μεθόδους που θα λειτουργούν ως μέσο ενός περιβαλλοντικού συστήματος διαχείρισης, (Logistics Services Factory Solutions), για επιχειρήσεις-εταιρίες που ασχολούνται στον κλάδο παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χαλιών.

Στην  Natoural Cleaning υποστηρίζουμε  συνεργασίες που αναπτύσσονται, είτε δια μέσου του (shop-in-shop) η δια μέσου τοπικών πρατηρίων (walkers -shop) , σε επιχειρήσεις-εταιρίες που ασχολούνται με: Υπηρεσίες Σεγνοκαθαριστηρίου – Σιδερωτηρίου, Καθαρισμού Deliverydrycleaning, Laundry, Housekeeping, Facility Cleaning Services, Διαχείρισης Πολυκατοικιών, Γενικών Καθαρισμών , Απολυμάνσεων- Απεντομώσεων.

Τα προγράμματα υποστηρίζουν Εργοστασιακές Εφαρμογές, σε Χαλιά – Μοκέτες , Παπλώματα- Κουβέρτες.

Η καινοτόμος αυτή πρόταση – πρόκληση – πρόσκληση του όλου εγχειρήματος, αποτελεί μία Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, ώστε οι καταναλωτές να έχουν  όλες τις δυνατότητες , με την χαμηλότερη επιβάρυνση.

Οι επιχειρηματίες θα μπορούν να εξασκούν ένα επάγγελμα μέσα από όλες τις νόμιμες διαδικασίες και τον υγιή ανταγωνισμό, με σεβασμό στις ανάγκες των καταναλωτών, όχι μόνο για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, αλλά και για την ενημέρωση τους στο που θα πλυθούν και θα φυλαχτούν τα χαλιά τους.

Με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε ενεργά, για όποιον  θέλει να ασχοληθεί με τον καθαρισμό χαλιών , παρέχοντάς του την στήριξη, ώστε να εκμεταλλεύεται τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες,  αφού η Επιχειρηματική Ηθική και ο Κανονισμός Δεοντολογίας είναι οι Βασικές Αρχές μας, απέναντι στους  επαγγελματίες, αλλά και το καταναλωτικό κοινό.

Η ανάγκη για καθαρισμό ταπήτων και υφανσίμων επιφανειών δεν μπορεί να εξαλειφθεί αφού η καθαριότητα των χώρων δεν είναι μόνον θέμα αισθητικής αλλά και υγείας. Επαγγελματικό  Περίγραμμα του «Καθαριστή Ταπήτων / Ταπετσαριων»

Η Natoural Cleaning με το τμήμα της Greenest  και όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec, δημιούργει επαναστατικές μεταβολές σε όλα τα επίπεδα της Αναγκαιότητας του After Sales Service, με την δημιουργία νέων καινοτόμων υπηρεσιών.

Αναπτύσσουμε Ασφαλείς μεθόδους σε Εργοστασιακές Εφαρμογές για Bio-Εξυγιάνσεις (Bio-decontamination) σε ινώδη υλικά , με ‘‘θερμική επεξεργασία’χωρίς την χρήση χημικών, φιλικές προς το περιβάλλον , για να αντιμετωπίσουμε την επιδείνωση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς), αλλά και την αυξημένη ανθεκτικότητας τους.

Με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων αναπτύσσουμε μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων, ώστε οι επαγγελματίες που παρέχουν εξοπλισμό,(για  χαλιά, σαλόνια, στρώματα) η παρέχουν υπηρεσίες ( Απεντομώσεις, Καθαρισμούς, Πλυντήρια-Στεγνοκαθαριστήρια) εκμεταλλευόμενοι  τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους επιτυγχάνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

“Green Decontamination:” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης ’’.pdf

 

Comments are closed.