Bio-Εξυγιάνσεις

Ασφαλείς Bio- Εξυγιάνσεις  (Bio-decontamination)

2certificate213X202● Η  αύξηση των ιών και των βακτηρίων, αλλά και η αύξηση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς), δημιουργεί την ύπαρξη μιας αυξανόμενης ανάγκης, για να κρατήσουμε το εσωτερικό περιβάλλον μας καθαρό και υγιεινό.

● Ωστόσο, η αύξηση της ανθεκτικότητας των μαζί με την επιδείνωση της κατάστασης του περιβάλλοντός, μας ‘‘υπογραμμίζουν’’ επίσης την επείγουσα ανάγκη ώστε να χρησιμοποιούμε, επαγγελματικά συστήματα με ασφαλείς μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι Ασφαλείς Bio-Εξυγιάνσεις του Green Services της Natoural Cleaning, είναι μια νέα μεθοδολογία  που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες.

● Επαγγελματικές Bio-Εξυγιάνσεις, για μια Ασφαλή Προεργασία για το πριν αλλά και Ασφαλή Περαίωση για το μετά από κάθε επιστημονική εφαρμογή, σε ινώδη υλικά (Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες), ώστε να αποφευχθεί η επιμόλυνση του χώρου με αλλεργιογόνους  μολυσματικούς παράγοντες, που δημιουργούν  προβλήματα υγείας.

● Εφαρμογές, χωρίς την χρήση χημικών, με ‘‘θερμική επεξεργασία’’, με ελεγχόμενη ή και τροποποιημένη ατμόσφαιρα σε κατοικημένους χώρους, θεωρούνται φιλικές προς το περιβάλλον και κερδίζουν διαρκώς έδαφος και στην Ελλάδα.

● Όπως σε όλες τις εφαρμογές σε κατοικημένους  χώρους, θα πρέπει να λαμβάνονται πολλά μετρά προστασίας για την υγεία αλλά και για την περιουσία. Πρέπει να ενημερώνεται ο καταναλωτής, για την επικινδυνότητα με τύχον καταστροφές, αλλά και την υψηλή κατανάλωση σε ρεύμα (Εφαρμογή θερμικής απεντόμωσης).

● Η προεργασία με Bio-εφαρμογές καθαρισμού επαγγελματικής απορρύπανσης, αναζωογόνησης και εξυγίανσης του χώρου, κρίνετε  απαραίτητη , ώστε να  αντιμετωπισθούν  προβλήματα από την “ εσωτερική επιμόλυνση”, και  τους “ρυπογόνους ενδο-οικιακούς μολυσματικούς παράγοντες”, που μπορούν να αναπτυχθούν μετά τις εφαρμογές.

● Το Green Servicesτης Natoural Cleaning σήμερα, για επιχειρήσεις-εταιρείες 1certificate213X202 -υπηρεσιών ελέγχου ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων & υγιεινής και χωρίς την χρήση χημικών,(Green-Decontamination) που για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό προεργασίας και εξυγίανσης για να προσφέρουν  τον αποδεκτά καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης, τους εχει εξασσφαλίσει την υποστήριξη των τμημάτων της Greenest ,( Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντική Διαχείριση), ώστε να είναι διπλά τους  με ένα τηλέφωνο στο 2104829839- 6932245887,  για να προσφέρουν μια αποτελεσματική και επιστημονικά εναρμονισμένη εφαρμογή.

● Επιπλέον για πολλές περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα να γίνουν Εργοστασιακές Bio-εφαρμογές επαγγελματικής απορρύπανσης με αναζωογόνηση, εξυγίανση και εκτός κατοικίας, για μια αποτελεσματική και επιστημονικά εναρμονισμένη εφαρμογή, χωρίς κινδύνους και επαναλαμβανόμενες εφαρμογές , προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

● Η επιμελημένη εφαρμογή στοιχειωδών κανόνων για την τήρηση μιας αποτελεσματικά ισορροπημένης  καθαριότητας, με επαγγελματική απορρύπανση και εξυγίανση, έχει γίνει επιτακτική ανάγκη για εξάλειψη των προβλημάτων από την εναέρια ρύπανση των εσωτερικών χώρων, . που θα προέρχονται από τους ¨αιωρούμενους μολυσματικούς παράγοντες ¨ , δηλαδη τα αποσυντεθειμένα μέρη και τα περιττώματα των άκαρεων της οικιακής σκόνης  (Dust mites), των παρασιτικών άκαρεων της ψώρας, των κατσαρίδων, των κοριών,  αλλά και από το τρίχωμα της γάτας η του ποντικού. κλπ., ώστε να  περιορισθούν κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών,(π.χ άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας, δερματικές παθήσεις  κλπ.)

● Ένα λόγος παραπάνω για την συμβολή του Συμβούλου Διάγνωσης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου

Sanosil Περισσότερα………

Σεμινάρια Επαγγελματικής Κατάρτισης, ως Ξεδίπλωμα Ταλέντων, Κόντρα στην Ανεργία.

“Green Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης, Εξυγίανση και Απολύμανσης.pdf

Χρήσιμα άρθρα

Χρήσιμα άρθρα από τον Ομότιμο Καθηγητή Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών K. Θ. Μπουχέλο

Αντιμετώπιση Επιβλαβών Ζωικών Οργανισμών(Α.Ε.Ζ.Ο. ή PestControl)

Επιστολή από τον Ομότιμο Καθηγητή Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών K. Θ. Μπουχέλο

Περί εντόμων…

Έντομα και προϊόν

Χρήσιμα άρθρα από Δρ. Ηλία Κιούλο και τον Δρ. Αντώνιο Μιχαηλάκη

Προτεινόμενα μέτρα πρόληψης αποτροπής εισόδου και εγκατάστασης εντόμων σε οικιακούς χώρους

Έντομα και άλλοι οργανισμοί: όλοι συγκάτοικοι του σπιτιού μας

Έντομα στα ρούχα και στα χαλιά μας

Comments are closed.