Bio -Εφαρμογές Factory Solutions

Bio -Εφαρμογές Factory Solutions

Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας

Στην ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών του Factory Solutions , πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή , για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.

Επενδύοντας στην Διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος , δημιουργήσαμε το Καινοτόμο πρόγραμμα, Green Services Factory Solutions , σε επίπεδο υπηρεσιών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, βασίζονται δε στην καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός ολοκληρωμένου συστήματος, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη και αποτελεσματικά αναπτυγμένη μέθοδο Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Διαχείρισης.

Η Natoural Cleaning Factory Solutions μπορεί να σας παρέχει Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις και στον τομέα των Επαγγελματικών Bio -Εφαρμογών Καθαρισμού Χαλιών, μέσα από τα εξής στάδια:

Παραλαβή-Παράδοση

Μετά το τηλεφώνημα παραλαμβάνονται τα χαλιά-μοκέτες, προς επεξεργασία.

Η παράδοση γίνεται την ημέρα και ώρα που θέλετε.

Εάν θέλετε να παραλάβουμε τα χειμερινά και να σας παραδώσουμε τα θερινά χαλιά, οργανώνουμε την παράδοση και την παραλαβή ταυτόχρονα, ώστε να έχετε πάντα το σπίτι σας στρωμένο.

Bio-Εφαρμογές Υγρού Καθαρισμού (wash & dry)

1). Επαγγελματική Απορρύπανση με Αναζωογόνηση, για το υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά.

2). Έλεγχος λεκέδων και προεργασία ενός επαγγελματικού πλυσίματος.

3). Ασφαλής υγρός Bio-καθαρισμός πλυσίματος και ξεβγάλματος με Sera Apolymantiko1.εξουδετέρωση καταλοίπων και ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων’’, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και την εφαρμογή   απολυμαντικου εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες.  Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

4). Αφαίρεση του 90% του νερού, με αυτόματες επιλογές ρύθμισης, ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα με ασφάλεια, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα χαλιά.

5).Έλεγχος φωτεινότητας, φοράς πέλους και κροσσιών και διαδικασία του στεγνώματος, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για καθαρά χαλιά χωρίς σημάδια, προστατευμένα από τον ήλιο, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.

 Συσκευασία – Αποθήκευση

Όταν ολοκληρωθεί και διαδικασία του στεγνώματος τα χαλιά μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια).

Συσκευασία και από ένα υπερσύγχρονο σύστημα (Multi System  Machine) , όπου σκουπίζει , χτενίζει, προστατεύει από τσαλακώματα – τσακίσματα, ενώ συγχρόνως με την συσκευασία γίνεται και Αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα των διαστάσεων , για μια ασφαλή αποθήκευση.

Όλα αυτά μπορούμε και σας τα παρέχουμε,  με την ολοκληρωμένη υποστήριξη των συνεργατών μας , τόσο στο επίπεδο καθαρισμού των χαλιών , αλλά και στις διαχειριστικές Bio-εφαρμογές , περιβαλλοντολογικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος , στους εσωτερικούς χώρους.

Comments are closed.