Bio-Καθαρισμοί Ξενοδοχείων

02015 -7(Green & Clean Hotels) για καθαρά δωμάτια με “φιλικό περιβάλλον”

Η ύπαρξη αυτών των δωματίων, είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που δεν πρέπει απλά να συζητιέται, αλλά πρέπει να ορίζεται μαζί με την Εφαρμογή Φιλοπεριβαλλοντολογικών Πρακτικών Μεθόδων. Φτιάξτε και εσείς “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον” .

Η  Εφαρμογή μεθόδων με  αντιρρυπαντικές τεχνολογίες σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίζετε από τις διανυκτερεύσεις, η δε “Βεβαιωμένη Απόδειξη Εφαρμογής”   Βio-καθαρισμών με Απορρύπανση , Αναζωογόνηση και Εξυγίανση σας αναβαθμίζει στα Eco Friendly Hotels.

Το πρόγραμμα The Green Purification Group (TGPG) μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων, μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου η συμπληρωματικά, σε Ξενοδοχεία.

Το Green Services της Natoural Cleaning αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, στην ζήτηση Εξοπλισμού και Παρεχομένων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, με νέα πρότυπα στην εξέλιξη της έννοιας του “καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο”.

Ένα πιστοποιημένο σύστημα, για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, με εξουδετέρωση το 98-100% σε ιούς, 98-100% σε βακτηρίδια , 94-100% σε μύκητες κλπ. Φροντίζει να αντικαταστήστε τις ρυπογόνες σκούπες, που σας επιβαρύνουν με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος και “τοξικούς μολυσματικούς παράγοντες”,  με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση, αλλά με Minimum Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) , με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης, με βάση τη Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες.

Εξειδικευμένες Επαγγελματικές Bio-εφαρμογές καθαρισμού  

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της, αναλαμβάνει Εξειδικευμένες Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές καθαρισμού – με Απορρύπανση, Αναζωογόνηση και Εξυγίανση,- στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), για απομάκρυνση, “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, αλλεργιογόνων περιττωμάτων από ακάρεα, βακτηρίδια, μύκητες κλπ. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφιέρωση, η υποχρέωση και η συνεχής υποστήριξη, ώστε να αποτελούν τις βάσεις μιας “Ασπίδας προστασίας” για τον άνθρωπο, την περιουσία και το περιβάλλον.

Καλύπτει το Κριτήριο 4.27 Καθαρισμός στρωμάτων σε ετήσια βάση σε Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Λεκιάστηκε μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο.  

ΣτρωμαΠλύσιμο στρωμάτων & σαλονιών

Μετά τις Εξειδικευμένες Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος με το “ανέγγιχτο πλύσιμο” ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και “μούχλα”  

Η αξιόπιστη εφαρμογή με Πρωτοποριακή μέθοδο Bio-Disinfection, προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικροβίων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση, με το  εγκεκριμένο απολυμαντικό  από τον ΕΟΦ, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες. Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Καλύπτει το Κριτήριο 4.1 Κρεβάτι με σύγχρονο και καλοδιατηρημένο στρώμα Υ (Υποχρεωτική προδιαγραφή)

Πλύσιμο μοκετών

Μετά τις Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές καθαρισμού των μοκετών, από τοίχο σε τοίχο του χώρου σας, εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος, χωρίς κιτρινίλες, καθαριστικά υπολείμματα, υγρασία μούχλας που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές, για μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.  

Sera Apolymantiko1.Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Σχετικά Άρθρα

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Green & Clean Hotels

Καθαρά Δωμάτια φιλοξενίας με “φιλικό περιβάλλον”

 T“Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Comments are closed.