Υγρός Καθαρισμός

H Natural Cleaning μέσα από το υποστηριζόμενο Πρόγραμμα Green Services Factory Solutions της Hygienic Home , σας έχει εξασφαλίσει την παροχή εξειδικευμένων και ασφαλών Bio-Εφαρμογών με καθαριστικές μεθόδους διαχείρισης για βελτιωμένης προστασία του περιβάλλοντος.

Τινάζονται με ασφάλεια από ειδικά μελετημένο σύστημα δονήσεων, ακόμα και για τα πιο ‘δύσκολα’ και ευαίσθητα χαλιά, ώστε να απομακρυνθούν  άμμος, σκόνη και ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’ που έχουν διεισδύσει βαθιά στο πέλος τους.


Υγρός Καθαρισμός.

 

Πλένονται σε ένα υπερσύγχρονο σύστημα πλυσίματος – ξεβγάλματος- χτενίσματος χαλιών και μοκετών (wash & dry), με καινοτόμες ποιοτικές μεθόδους, ενός ασφαλή υγρού Bio-καθαρισμού και για τα πιο ευαίσθητα χαλιά.

Αφαίρεση υγρασίας από ειδικά μελετημένο φυγοκεντρικό σύστημα με αυτόματες επιλογές ρύθμισης, για αφαίρεση του 90% του νερού με ασφάλεια, ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα στο στημόνι, ακόμα και για χαλιά μέχρι και 4,5 μέτρα πλάτος.

Διαδικασία στεγνώματος σε μεταλλικές ράβδους, για χαλιά καθαρά και χωρίς σημάδια, κάτω από ειδικά διαμορφωμένους στεγασμένους χώρους προστατευμένα από τον ήλιο, αλλά με τον αέρα και το φως που χρειάζονται.

Leave a Reply