Bio-Εφαρμογές Home Solutions

Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας

                 Βελτιώνουμε την ζωή στους εσωτερικούς χώρους………carpets-and-rugs

Εξασφάλιση μιας Ποιοτικής Διαβίωσης Τον κώδωνα του κινδύνου μας κρούουν οι πανεπιστημιακοί ερευνητές, για την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Τα αποτελέσματα δείχνουν επιβαρυμένους εσωτερικούς χώρους, με το 60% των κρουσμάτων άσθματος που παρατηρούνται στην Ελλάδα να οφείλονται στη ρύπανση και επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων.

Επιστημονικές ιατρικές έρευνες και μελέτες αναφέρουν ότι, εάν γινόταν σωστή διαχείριση στην καθαριότητα των εσωτερικών χώρων, τότε ένα μεγάλο ποσοστό από τα επισκεπτόμενα τους γιατρούς άτομα για προβλήματα υγείας που προέρχονται από το επιβαρυμένο με «αιωρούμενα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία» εσωτερικό περιβάλλον, δεν θα τους επισκέπτονταν.

Η επίδραση της χαμηλής ποιότητας του αέρα των εσωτερικών χώρων στην ανθρώπινη υγεία μπορεί να γίνει αντιληπτή από άτομα αλλεργικά, ή με χρόνια ρινικά και πνευμονικά συμπτώματα. Παρατηρείται αύξηση στις εισαγωγές επειγόντων περιστατικών για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών εξαιτίας κυρίως κρίσεων άσθματος, αλλά και σε άτομα άνω των 65 ετών με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια κτλ.

Επενδύοντας στην Διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος , δημιουργήσαμε το Καινοτόμο πρόγραμμα, “Φροντίζουμε για το σπίτια σας”, σε επίπεδο υπηρεσιών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Με τα καινοτόμα προγράμματα του Green Services της Natoural Cleaning σας παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία για ένα καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας, όπου όλοι στην οικογένειά σας το αξίζετε.

Αυτό γιατί η διαδικασία των Bio-εφαρμογών καθαρισμού των Εσωτερικών Χώρων αντιμετωπίζει την κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου του αέρα, αφαιρώντας έως και 99% των ρύπων, έτσι ώστε να μπορεί να σας προστατεύει από αερομεταφερόμενα ερεθιστικές ουσίες, εξουδετερώνοντας το πρόβλημα στην πηγή, αφήνοντας χώρο να σας μυρίζει φρέσκο ​​και καθαρό.

Μετά από τα διαγνωστικά τεστ προσδιορισμού για “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , δίνονται αποδοτικές και αποτελεσματικά βιώσιμες λύσεις αναβάθμισης στο Ζωτικής Σημασίας εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας.

Η Διαφορετικότητα στα προγράμματα του Green Services της Natoural Cleaning βασίζονται στην αναπτυγμένη μέθοδο ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός ολοκληρωμένου συστήματος για την ελεγχόμενη μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Αυτές οι Εναλλακτικές Διαχειριστικές Εφαρμογές, με Επαγγελματικά συστήματα απορρύπανσης και εξυγίανσης, βοηθούν στην μείωση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων, αλλά και την αποφυγή της επιμόλυνσης του χώρου με αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες. Όπως τα αποσυνθεμένα μέρη των άκαρεων της οικιακής σκόνης (Dust mites) , μαζί με τα περιττώματα τους αλλά και των λεπιών – θραυσμάτων-που οφείλεται στο άκαρι της μεταδοτικής ψώρας, το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στον καθαρισμό του σπιτιού σας είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Χωρίς όμως να το γνωρίζετε, επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος εργασίας για την παραγωγή της απαιτούμενης καθαριότητας, αλλά και με επιμόλυνση του χώρου, είτε την κάνετε μόνοι σας είτε με Οικιακή Βοηθό.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή της μεθόδου, γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο Επαγγελματικό Εξοπλισμό και την Επαγγελματική Κατάρτιση, μπορεί να οδηγήσει σε αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που προσπαθούμε να επιτύχουμε (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.) .

 “Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Σχετικά Άρθρα

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Η Αντιμετώπιση του φαινόμενου μαύρη εργασία στον καθαρισμό των εσωτερικών χώρων.

Επιτακτική ανάγκη η προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής

Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους

Ρύποι με “αόρατα χημικά κοκτέιλ και μικροβιακά φορτία” στους εσωτερικούς χώρους

Καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον με περιβαλλοντολογική συνείδηση

Comments are closed.